Groen-land huur huren van decor, buffet en rekwisieten

Themadecors


Bezoek onze
nieuwe website

Numina

Sfeermakers

Hand Made in Belgium

Taalselectie

 

Inhoudstafel

WABI LOUNGE - WABI LOUNGE - Projecten

WABI LOUNGE


Wabi Lounge


Een eventdecor waarin uw gasten zich meteen thuis voelen !

De Japanse levenswijsheid Wabi Sabi laat ons de rijkdom zien van wie we zijn, wat we voelen en wat goed is voor ons. Met het unieke eventdecor Wabi Lounge ceëert Groen-Land Decor een sfeer waar uw gasten zich meteen goed bij voelen. 


-Natuurlijke en milieuvriendelijke materialen geven uw event een aangename 'ecolook'.

-Wabi Lounge past in elke ruimte en voor elk event. Business of privé. Volledig, op maat van uw event, ontwerpen we een unieke en complete opstelling, inclusief togen, (sta)tafels en zithoeken.

-Dankzij het personaliseren van de tafelbladen, wanden en lampenkappen met uw bedrijfs- productlogo transformeren we de ruimte volledig naar uw bedrijfsstijl. U maakt van uw beursstand, bedrijfsfeest of productvoorstelling een uniek gebeuren.

-Wabi Lounge is het resultaat van de creativiteit, de jarenlange ervaring en het vakmanschap van Groen-Land Decor.

-Groen-Land Decor staat in voor de volledige realisatie. Volgens de afgesproken timing bouwen we het decor tot in de kleinste details op

                             

Naast het Wabi Lounge ontwikkelde Groen-Land Decor een hele collectie lounge decorstijlen. U vindt ongetwijfeld de stijl die bij uw event past. Ontdek ze op www.groen-land.be Vraag nu vrijblijvend een ontwerp en offerte op maat !

Groen-land decorbouw | huur - verhuur decor | themadecoraties